Jeg har altid været fascineret af brands, som er sat i verden for at hæve barren. Kæmpe for bedre smag, smartere løsninger eller en renere jord. De er med til at hæve standarden for os alle. De får os til at forstå kvalitet, respektere kompromisløshed og hylde det drive, det kræver at forfølge vilde drømme. Som fx Jacob Kayas drøm om at tage rå kakaobønner med hjem fra Panama og i sit eget køkken bruge en baggrund som kemiingeniør og udfolde bønnernes enorme potentiale. Det har været en vild rejse, og netop derfor har det været en kæmpe gave at få lov til at hjælpe Jacob Kaya med at hæve barren inden for chokolade. Udgangspunktet for designet var at vise hans rå tilgang til chokolade og hans mål om at lave en bar ud fra princippet ”from bean to bar”. Ingen hemmelige ingredienser, ingen kompromiser, ingen dikkedarer – bar’ ren smag, rene råvarer og ren nydelse. Og ja, selvfølgelig er det svært ikke at blive bar’ helt verliebt i, at det hele er pakket ind i smukt håndlavet bæredygtigt papir, fremstillet af kvinder fra små byer i det sydøstlige Asien. Opfordringen er hermed givet videre: Let’s raise the bar!

Næste
Næste

Derma